Sfaturi Utile in Alegerea Casei Perfecte

Costurile de energie sunt mari și emisiile de carbon sunt periculoase pentru planeta. Cum putem schimba casele noastre, astfel încât acestea sunt mult mai eficiente energetic, reducerea consumului de energie, contribuie mai puțin la emisiile de carbon, și de a salva bani, în același timp?

Locuinta medie are multe zone de îmbunătățire, atunci când vine vorba de eficiență energetică. O modalitate este de a face un audit energetic acasă pentru a reduce consumul de energie risipită. O alta este de a utiliza energia solară sau a altor energii alternative în loc de combustibili petro și energie electrică de la rețea, care este, de obicei de la centralele electrice pe bază de cărbune. Un alt mod este de a ajuta funcția modele de case ta pasiv. O casă pasivă execută soare, vânt și apă facă ceea ce vor să se încălzească și se răcească în mod natural, fără energie electrică sau consumul de combustibil.

Aici sunt 10 moduri în care puteți face modele de case ta o house.Many pasiv de aceste sugestii au nici un pic de cost asociat cu ei și sunt ușor de implementat. Prin urmare oricare dintre acești pași simpli, simțului comun, puteți face acasă mai confortabilă, utiliza mai puțină energie și de a salva bani.

constructie-casa-12

Popoarelor indigene prin timp s-au folosit la soare pentru încălzirea locuințelor lor. Modele de case ta poate fi deja într-o poziție bună pentru a profita de câștig de căldură solară. Începeți prin deschiderea perdele la ferestre orientate spre sud în timpul zilelor reci de iarnă. Daca faci o remodela, luați în considerare adăugarea sau extinderea ferestre sud. Dacă locuiți într-un climat cald, să fie precaut de prea mult fereastră de sticlă cu care se confruntă sud, deoarece aceasta poate cauza supraîncălzirea. Enrgy solar este gratuit, așa că de ce nu profita din plin de ea.

Sun este binevenită în interiorul în zilele reci, dar în mijlocul verii, este o altă poveste. În zilele calde, însorite, cu lumina soarelui de streaming în ferestre, case se pot supraîncălzi rapid și pună sisteme de aer conditionat in Overdrive. Pentru a evita acest lucru, închideți perdele sau jaluzele in timpul zilei, pentru a reduce caldura solara intra modele de case ta. Puteți instala, de asemenea, jaluzele reflectorizante care să reducă în continuare încălzire solară pentru a tine mai rece și aer conditionat oprit sau doar se execută pe scăzut ține. Poate părea ciudat pentru a închide jaluzelele in timpul zilei, dar vă poate salva de fapt, energie și bani în timpul verii. Este deosebit de bun, atunci când există o distanță de la locul de muncă pentru că nu va fi dor de vedere și veți veni acasă la o casă cooler.

Umbrire interior este bun, dar blocarea soarele înainte de a lovească fereastra ta este mai bine. Consolele de ferestre, jaluzele umbra, sau copertine sunt o modalitate bună de a păstra soare de pe ferestre și căldură dvs. din modele de case ta. Cel mai frumos lucru despre ferestre orientate spre sud, cu console este că ei umbra ferestrele în timpul verii, când soarele este sus pe cer și în timpul iernii, nivelul unghi soare trece aproape de dispozitivul de umbrire și vine chiar în camera unde doriți.

Strategice copaci plasate poate ajuta, case de performanțe mai bune de umbrire modele de case de nedorit câștigul de căldură solară. Umbra copacilor de plante de pe laturile de est și de vest ale modele de case dvs. de la unghi mic umbră, dimineața și seara de vară soare. Aceasta tehnica poate ajuta, de asemenea, la reducerea efectul de orbire de intensa, soare unghi mic, o problemă frecventă pentru ferestre cu care se confruntă vest seara. Alege foioase, astfel încât acestea își pierd frunzele lor în timpul iernii, permițând lumina soarelui de iarnă între ramurile.

Arbori oferă, de asemenea, protecție minunat de elemente. Vânturi Shill poate sap o casă de căldură sale, punând mai mult presiune pe sistemul de încălzire. Copaci sparge vântul și reduce pierderile de căldură din cauza vântului feroce. Cresc copaci mari veșnic verzi de pe partea corespunzătoare a modele de case ta pentru a adăposti o de la vanturile predominante de iarnă. Alege copacii veșnic verzi, care stau complet prin cele mai reci luni în protecție de iarnă mai bine.

Căldură vine și trece prin pereții și acoperișul casei dumneavoastră. Asigurându-vă că izolare modele de case ta este de până la par va păstra o confortabil în timpul iernii și se răcească în vara. Acordați o atenție deosebită la acoperiș sau mansarda si izolare ta subsol. De asemenea, crește etanșare a aerului din modele de case ta prin scurgeri cu vreme-stripare sau de izolare spuma de etanșare.

O adiere poate face o mare diferență în confort într-o zi de vară ușoară. Deschideți Windows opuse în timpul zilei, pentru a permite o briza prin intermediul. Pentru un flux de aer optim asigurați-vă că ISA cale dreaptă între cele două ferestre. Fereastra care aerul vine în pot avea, de asemenea, o deschidere mai mică decât fereastra de ieșire pentru a îmbunătăți fluxul de aer. Fii atent pentru a închide geamurile înainte de a ajunge suficient de fierbinte pentru instalația de aer condiționat a lovi cu piciorul in.

In climatele calde, temperatura exterioară de multe ori scade semnificativ pe timp de noapte. Este ușor pentru a utiliza aceasta pentru a vă avantaj prin deschiderea unor ferestre pe timp de noapte pentru a elimina căldura acumulată în timpul zilei la aer rece de noapte. De dimineață modele de case ta va fi considerabil mai rece, oferind o zi un nou început și răcoros. Aveți grijă să închideți geamurile înainte ca temperatura exterioară depășește temperatura interioară.

Coolere Swamp funcționează bine în loc de aer condiționat în zonele cu climat uscat, dar ele nu sunt complet pasiv, deoarece au nevoie de electricitate pentru a alimenta un ventilator. Setarea boluri de apă pe pervazuri pentru a prinde briza va raci aerul care intră și să păstreze modele de case ta un pic mai rece. Uscător aerul este și briza mai natural există, cu atât mai bine va funcționa. Nu încercați acest lucru în zilele umede după cum veți vedea puține beneficii. Dacă nu există puține sau nici o adiere, porniți o (solar-alimentat) ventilator pentru a ajuta trage aer prin fereastra.

Construi un zid mic sau adăuga o terasă acoperită în jurul valorii de bară sau ușa din spate și se adaugă plante la spațiul. Acest semi zonă acoperită livened cu material vegetal fie că este vorba de arbori, arbusti, viță de vie, flori sau chiar o gradina de legume va crea un climat de micro care rămâne mai caldă decât temperatura ambiantă în aer liber în timpul iernii și mai rece în timpul verii. Se face, de asemenea, un loc plăcut, confortabil pentru a petrece timp avea o gustare, chat cu vecinii, sau cititi doar o carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *