Fotografi Profesionisti in Romania

Când majoritatea oamenilor cred de ceea ce face un fotograf, cred chiar despre a lua imagini. Un fotograf a multe mai multe responsabilităţi. El trebuie să prezintă subiecte, crea condiţii de iluminare adecvate, ştiu cum să lucreze cu multe tipuri diferite de echipament, dezvoltarea fotografii, şi alege cele mai bune fotografii pentru framing sau în alte scopuri.

fotografie-32

Fotografi ar trebui să fie capabil să facă o mare parte din bani pentru talentele lor, dar cheltuiala de a achizitiona echipamente şi bunuri, plus alte costuri asociate cu fotografie, înseamnă că mulţi fotografi abia rupe chiar. Există o modalitate prin care fotografi pot face mai mulţi bani, şi că este prin licenţierea. Licenţiere este transferul de drepturi de autor, în tot sau în parte, la un partid la altul. Ambele părţi beneficia într-un fel de a intra într-un acord de licenţă.

Pentru mai multe informatii: http://www.david-fiscaleanu.com

Atunci când un fotograf de licenţe pentru munca sa la o altă persoană sau societate, fotograf este emitentul licenţei şi persoana sau compania este licenţiat. Atunci când utilizarea de o fotografie la un alt partid de acordare a licenţelor, fotografia poate face licenţă exclusivă sau neexclusivă. O licenţă exclusivă limitele cum fotograf puteţi utiliza în continuare activitatea.

O licenţă non-exclusivă oferă fotograf dreptul de licenţă de lucru pentru a altor părţi. Fotograful primeste, de obicei, unele beneficii monetare pentru licenţiere, dar producţia de credit şi alte beneficii, de asemenea, poate fi realizat. Atunci când se stabilește o taxă de licenţă, fotografi trebuie să luaţi în considerare mai mulţi factori. Prima componenta a unei taxe de licenţă trebuie să fie fotografului costurile de a face afaceri. Fotograful trebuie să ştie cât de mult costurile lor sunt astfel încât să poată îndeplini costurile şi încă mai au suficient stânga pentru a face un profit.

Al doilea lucru incluse într-o taxă de licenţă este o taxă de utilizare. Taxele de utilizare va depinde de cât de mult o fotografie este utilizat şi ceea ce este de a fi utilizate pentru de licențiat. Dacă fotografia fiind licenţiat vor fi utilizate doar o dată, taxa de utilizare va fi mai mică decât dacă fotografia urmau să fie folosite de mai multe ori. Fotografi, de asemenea, trebuie să ia în considerare cum o fotografie va fi utilizată la determinarea taxele de utilizare. În cazul în care o fotografie va apărea pe coperta unei reviste, taxa de utilizare va costa mai mult decât dacă fotografia au fost care apar în interiorul revistei alături de unul dintre articole.

Fotograf trebuie, de asemenea, ia în considerare costurile de producţie atunci când se stabilește o taxă de licenţă. Există unele factori să ia în considerare atunci când licenţiere ca un fotograf nu are direct control asupra. În timp ce fotograful nu putem controla acesti factori, el ar trebui să fie încă conştienţi de ele, astfel încât el poate veni cu o taxă de licenţă care are sens pentru piata. Locaţie geografică va juca un rol important în cât de mult un fotograf poate taxa pentru licenţiere.

Un fotograf de lucru în New York City sau Los Angeles va fi capabil la spre acuzaţie mai mult de un fotograf în Kansas rurale. Alţi factori să ia în considerare atunci când se stabilește o taxă de autorizare includ licențiatului potenţialul istoria ca o afacere si care sunt ratele standard de industrie pentru proiecte specifice. Atunci când un fotograf ia toate aceste considerente în cont, el va fi mult mai probabil pentru a stabili o taxă de licenţă, că beneficiile sale de afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *