Istoria Lucernei verzi

Istoria Lucerna verde

Lucerna verde a fost vândut în Statele Unite, deoarece în jurul valorii de 1930, dar este într-adevăr a început să ia de pe și din ce în ce mai mai popular în ultimii ani, iar acum poate fi găsit la mai multe suc-baruri și magazine de stil de viață sănătos și restaurante.

Creditul pentru recenta popularitate a început de fapt în anii ’50 și începutul anilor ’60, atunci când o femeie pe nume Ann Wigmore a descoperit beneficiile de vindecare de alimente vii – în special lucerna verde – când a fost diagnosticată cu cancer și a fost de cancer-free în un an! Ann Wigmore femeie a schimbat într-adevăr lumea a manca o, pe baza de plante, de viață-food-uri stil de viata sanatos … cu iarba de grau fiind punctul culminant al regimului ei de vindecare. Aportul regulat de iarba de grau pentru proprietatile sale de vindecare poate fi cu siguranță atribuit ei.

Ce este Lucerna verde?

Iarba de grau este “forma copil” de grâu ca majoritatea oamenilor stiu, cu toate acestea, nu există nici gluten din iarba de grau. În mai multe diete traditionale, grâu este folosit numai atunci când este pe deplin matur și semințele au format complet. Iarba de grau, pe de altă parte, este proaspăt încolțite și încă verde!

5246d4a8-1e63-462d-b2b3-22aaf45ed9b9

Ca plante și legume, iarba de grau contine clorofila – este de fapt de 70 la sută clorofila – yowsa! Acesta conține, de asemenea, 17 aminoacizi, este bogat în proteine, este dotat cu enzime si fitonutrienti, și oferă vitaminele A, B-complex, C, E și K. Nu prea ponosit!

Deci, cum am Ia Lucerna verde?

Din cauza toate substantele nutritive valoroase și beneficiile pentru sanatate, iarba de grau este rapid, devenind puternică forță a fost menit să fie. Este, de asemenea, o modalitate de puternic pentru a vă ajuta în obținerea recomandate 5-9 portii de legume (nu că stoarcerea fructelor verde nu face acest lucru, de asemenea!).

Atunci când se iau iarba de grau curat, nu are nici sa fie stoarse sau, în cazul în care sunteți “curajos”, mestecate și scuipat (mestecate). Acest lucru se datorează faptului că organismul nostru nu poate digera ierburi! Odată ce ai ajuns pe regimul, corpul tau va incepe sa se curețe de multe toxine asociate cu viata de zi cu zi.

Se sugerează veți bea direct cu nici un alt lichid, dar pentru mulți (inclusiv eu), acest lucru poate fi un pic dificil. Deci, puteți lua, de asemenea, o ușoară diluat cu suc tau preferat verde sau de a folosi suc verde ca un “vânător”. Lucerna verde poate fi degustare destul de puternic și unii dintre voi ar putea experimenta un pic de greata atunci când începe un regim de iarbă de grâu – nu vă faceți griji! Uneori mai supara stomacul meu un pic, dar acest lucru este normal, deoarece eliberarea de toate aceste toxine este sigur de a provoca un pic de greață. Acest lucru va trece, în general, cu aport regulat de fotografii lucerna verde.

Deci, dacă faci fotografii lucerna verde proaspete, în mod ideal, veți bea un 2-uncie împușcat în dimineața pe stomacul gol, și se sugerează să facă același lucru în după-amiaza.

Dacă aveți probleme cu iarba de grau curat – dacă obține lucrurile proaspăt, sau de a fi capabil să-l bea complet din cauza greață copleșitoare sau alte probleme – încerca pur și simplu o formă bună sub formă de pulbere (acestea nu par a provoca greata deloc!).

Mențiunile de sănătate de Lucerna verde

În plus față de informațiile nutrițional de mai sus, iarba de grau este de cea mai buna sursa de clorofilă puteți găsi și este, de asemenea, o proteină completă. Unele dintre cererile sale de sanatate includ curăță și detoxifica colonul; reduce colesterolul, regleaza zaharul din sange; reduce tensiunea arteriala; crește producția de hemoglobină; îmbunătățește sistemul imunitar; și este potențial capabil să vindece cancerul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *