Tratament Facial cu Ovaz Verde

Cosmetice de moment companiile de luat cu privire la valoarea de elemente naturale, mai multe și mai multe ingrediente naturale, a intrat în îngrijire a pielii și produse cosmetice. Creșterea bruscă a devenit la modă și toată lumea a început să realizeze beneficiile de îngrijire a pielii naturale ar putea aduce. Dar știați că, folosind ingrediente ingrediente derivate natural nu este o idee noua?

De îngrijire a pielii organice nu este la fel de extrem de popular cum era în urmă cu câțiva ani, dar mulți oameni sunt încă foarte interesat de beneficiile naturale de îngrijire a pielii organice are de oferit. De ani de zile oamenii care au fost suficient de interesați de metode naturale pentru a ajuta pielea lor sau fac alte ajustări la corpurile lor a făcut propriile lor elemente de ingrijire a pielii. Fulgii de ovaz verde ca un tratament facial, castravete pentru reîmprospătarea pielii și ajută cercurile de sub ochi, sau de lamaie pentru a ușura păr.

ovaz-verde-2

Ceea ce într-adevăr am făcut este de a pune un spin nou pe o idee veche. Culturile din trecut, cum ar fi egiptenii, s-au transformat în mod constant la natura pentru metode de a crea cure si tratamente pentru conditiile de sanatate si de piele. Beneficiul avem peste culturi antice este că de știință. Oamenii de stiinta au fost capabili de a ajuta dovedi sau infirma utilizarea anumitor elemente și subliniază anumite proprietăți ca unele componente naturale au. Aceste proprietăți pot include emulgatori naturali, emolienți, antioxidanți, agenți de umezire, astringente, si iritanti anti.

Chiar mai bine, oamenii de stiinta sunt capabili de a realiza pe deplin potențialul de multe ingrediente naturale, prin combinarea lor cu ingrediente sintetizate. Chiar și cea mai ecologică de produse va avea unele ingrediente sintetice, dar acestea sunt acolo pentru a ajuta pielea și pentru a produce cele mai bune rezultate din ingrediente organice, astfel încât acestea nu sunt nimic să-ți fie frică de. Acesta este un fapt bine de stiut, ca multe persoane care se abonează la îngrijire a pielii organice nu sunt doar preocupat de căutarea frumos.

De îngrijire a pielii organice este despre păstrarea pielea sănătoasă și ducând o viață mai sănătoasă din lume. Păstrarea-te natural frumos poate simți mult mai împlinită decât bazându-se exclusiv pe sintetice și metode, cum ar fi peelingul chimic.

Există mai multe metode folosite pentru a obține ingrediente naturale și adăugați-le în produse. Extracte botanice sunt, probabil, cele mai populare. Multe ingrediente sunt utilizate pentru diferite motive și multe pot fi adaptate pentru a se potrivi anumite tipuri de piele.

Miere: Mierea este cunoscut pentru puterile sale antioxidante și are, de asemenea, caracteristici anti-microbiene. Mierea este, de asemenea, folosit pentru a ajuta pielea sufera de daune soare și ajută la întineri pielea obosita, ajutându-l să absoarbă și păstra umezeala. Din aceste motive mierea a fost adăugat la tratamente de îngrijire a pielii și utilizate în lume de îngrijire a pielii.

Unt de Shea. Ceea ce a fost odată un ingredient ocazional a fost acum recunoscut ca un beneficiu puternic pentru piele într-o multitudine de feluri. Untul de Shea poate fi găsit în sute de produse diferite de la o cremă de Scrubs. Unt de shea pur, care nu a fost modificat în orice fel poate oferi ajutor persoanelor care sufera de eczeme, psoriazis, dermatită și. Untul de Shea oferă, de asemenea, un efect terapeutic, ajutând pentru a calma atat pentru tine cat si pielea ta.

Jojoba. Jojoba este un alt remediu natural de îngrijire a pielii care actioneaza ca un hidratant natural și ajută să se înmoaie pielea nefericit. Uleiul de jojoba este, de asemenea, recomandat pentru persoanele care suferă de eczeme ca un mod sigur și natural pentru a calma si hidrata pielea.

Alte ingrediente pot include: Ulei de șofrănel, ulei de trandafir șold, aloe vera, ceara de albine, ulei de arbore de ceai, witch hazel, ulei de susan, ulei de avocado, și mușețel. Puteți găsi, de asemenea, extracte de lamaie, castravete, semințe de struguri, ceai verde sau negru, și lemn dulce. Fiecare dintre aceste ingrediente naturale pot fi amestecate cu ingrediente sintetizate pentru a ajuta la deblocarea potențialului lor și asigură proprietăți individuale avantajoase.

Data viitoare când sunt în căutarea de noi produse de îngrijire a pielii, încercați să căutați în modalități ecologice de tratare a pielii. Culturile anterioare nu au avut avansuri noastre, asa ca acum este momentul pentru a profita din plin de îngrijire a pielii organice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *