7 Cele mai bune tratamente impotriva caderii parului

Căderea părului și chelie, este un motiv de îngrijorare pentru mulți, ca această condiție poate afecta, de asemenea, stima de sine. Această condiție este definită ca pierderea parțială sau totală a părului de pe scalp. În timp ce este normal pentru un scalp sanatos pentru a pune în păr vechi, chelia este cauzată atunci când nu reușește să crească par nou. Dacă găsiți că parul tau este subtierea, există unele tehnici pe care le puteți utiliza pentru a preveni caderea parului, precum si masca pierderea parului tau.

1. Mănâncă sănătos pentru a evita pierderea parului si pentru a stimula cresterea sanatoasa a parului. O dieta adecvata si echilibrata vă poate furniza toate substantele nutritive necesare pentru cresterea parului si pierderea parului chiar inversă în cei care sunt lipsiți de alimentația corectă. Dieta ar trebui să aibă un nivel ridicat de proteine ​​slabe, cereale integrale, fructe, legume, produse lactate, etc Bea multa apa, sunt necesare cel puțin opt pahare de apa pe zi. Puteți lua, de asemenea, suplimente zilnice de vitamine și minerale.

2. WomenToWomen.com recomandă fitoterapie pentru menopauza pierderea parului. Fitoterapie este utilizarea de extracte naturale, cum ar fi plante pentru a trata probleme de sănătate. Acest lucru este considerat medicina alternativa. Dacă sunteți deficit nutrițional, acest lucru se poate face pierderea parului mai rău. Îmbunătăți dieta ta. Stresul poate duce, de asemenea, o taxă pe parul tau. Aflați pentru a controla stresul și acest lucru poate salva parul.

3. Pentru remedii din plante, puteți avea o clătire finală de oțet de cidru de mere și ceai de salvie pentru a stimula cresterea parului. Extract de lemn dulce poate împiedica, de asemenea, caderea parului. Coada-calului este o altă opțiune, deoarece este bogat în siliciu. Doar pune 2 linguri de coada-calului, în 4 oz de apă caldă și adăugați-l la sampon pentru copii. Masarea scalpului dvs. de zi cu zi cu urzica, mesteacan, coada-calului și rozmarin poate stimula, de asemenea, cresterea parului. Este, de asemenea, dezinfecteaza scalpul și crește circulația sângelui în zona capului. Ceaiul facut din zmeura si frunze de mure poate fi, de asemenea, baut sau aplicat pe scalp pentru a stimula cresterea parului.

4. Nu este un alt remediu care poate ajuta să prevină chelie. Puteți pregăti o pastă prin utilizarea de gram roșu și porumbelul mazăre și se aplică pasta în zonele de chelie de cap. De obicei, gram de culoare roșie este folosit ca un ingredient pentru prepararea unui număr de acasă căi de atac pentru a hrani parul.

5. Exercitiile regulate este întotdeauna recomandabil pentru toți oamenii și este, de asemenea, bun pentru prevenirea chelie. Exercitii pot crește circulația sângelui în organism și o excursie pe jos în circulația sanguină scalp este bun pentru cresterea parului. Exerciții de aerobic se spune că sunt benefice în reducerea nivelurilor de androgeni din organism, prevenind astfel chelie.

6. Utilizarea de suplimente de vitamine pot ajuta, de asemenea, imbunatati starea de parul tau. Mânca o mulțime de fructe și legume pentru a obține o doza zilnica de vitamine C, E și A.

7. O alta pasta de par poate fi preparată la domiciliu prin măcinare și amestecarea seminte de schinduf cu apă. Trebuie să se aplice pateul de pe scalp și lăsați-l pentru cândva înainte de clătire-l cu apă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *