5 Moduri De A Invinge Iritarea Din Ambuteiaje

Dacă există un singur lucru mai rău decât de conducere în trafic de vârf oră, trebuie să fie această este de a fi blocat într-un blocaj în trafic oră de vârf. Traficul a fost întotdeauna asociată cu accidente rutiere, dar în ultimii ani, acesta este implicat ca o cauza de stres și de poluanți care pot duce la boli, cum ar fi probleme cu inima, cancer si tulburari respiratorii. Dacă sunteți într-un accident de mașină, o Surrey ICBC pretinde avocat vă poate ajuta să obțineți despăgubiri, dar nimeni în afară de tine nu poate face nimic de-a face cu iritare și stres în timp ce blocat în trafic. Iată câteva idei despre cum să se ocupe de această situație stresantă.
Conectează-te cu oameni
Folosiți timpul liber trebuie să se conecteze cu oameni â € “nu prin mesaje text sau numindu-le de pe telefonul mobil, pentru că este împotriva legii â €”, dar de izbitoare o conversație. Dacă sunteți în deplasare cu cineva, acest lucru este foarte usor de facut prin amintea pe experiențele din trecut sau de partajare o glumă. Dacă sunteți destul de ghinionist să fie blocat în trafic singur, rola în jos fereastra și salut și amabilități schimb cu cineva care este blocat în mod similar.
Asculta ceva util
Utilizați timp va trebui să ascultați niște muzică vă bucura la radio. Dacă cineva într-o altă mașină se joaca muzica iti place, rola fereastra în jos și asculta. În cazul în care un blocaj de trafic este o realitate de zi cu zi pentru tine, de a investi în unele CD-uri audio, cărți de inspirație și de a le transporta în mașină. Deși s-ar putea asculta la aceste juca chiar și atunci când conduceți, vă aflați în stare să acorde o atenție mai mare atunci când blocat în trafic, deoarece mintea ta nu este împărțită între conducere și ascultare.
Rugați-vă un pic
Având în vedere cât de des ne-am pat de copil despre care nu au suficient timp, un blocaj de trafic este o mană cerească. Deci, l utilizați pentru a trimite niște mulțumiri și oferă recunoștință pentru toate lucrurile bune pe care le sunt binecuvântați cu. Acum, acest lucru va dura până destul de un pic de timp pentru că trebuie să te gândești la o listă de cadouri pe care le au. În timp ce la ea, puteți, de asemenea, channelize energia ta mentală să se roage că traficul curata rapid.
Jocuri
Folosi timpul la îndemână pentru a face jocuri de propria dvs. de a absențelor de timp. Încercați să ghiciți piesa la postul de radio va juca următorul, observa modul în care arată gazda vorbește și anticipa răspunsurile sale la oameni care de telefon inch Uită-te la numerele de înmatriculare ale altor vehicule blocat în trafic și să încerce să vină cu o formulă matematică pentru a se potrivi numerele pe care le vezi, sau de a face cuvinte sau fraze amuzant pentru a se potrivi alfabete în placa.
Face liste
Transporta un tampon zmângăleală în mașină și, dacă v-ați blocat cu unde să meargă în trafic, nota o listă cu toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a face. Fie că este vorba de locuri de muncă de la locul de muncă sau la domiciliu, obiectivele de saptamana sau luna sau o durată de viață întreg, folosi timpul liber va trebui să se gândească și să vină cu o listă de lucruri foarte importante de care aveți nevoie pentru a face.
După cum susține orice Surrey ICBC avocat va fi de acord cu siguranță, cele mai multe incidente de conducere agresiv pe drum apar de la stres. Pentru majoritatea oamenilor care conduc, blocajele de trafic sunt o realitate neplacuta si totusi, suntem blocați în același șanț de iritare și frustrare și tot acest emoție Pent-up este de nici un bun. Mai degrabă, folosiți acest timp constructiv și va începe în curând să Aștept cu nerăbdare să-l ca un timp să prețuiască și să se relaxeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *